Bastione Castelvecchio Urban Renewal

The project aims to renew and develop the green area around Bastione Castelvecchio in Padova, between the Piovego and the Roncaiette channels.

The project includes a park, an auditorium, a student residence, new paths and links to the old city walls.

Developed at IUAV in collaboration with Francesca Palazzi and Chiara Travenzolo.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s