Gent Dampoort

The project consist in the redesign of the area around the Dampoort station in the city of Ghent, Belgium.

The study tackles different problems related to the 475m viaduct and the public space around it in connection with a new development of the area which includes office, retail, hotel and residential blocks. The study comprises a new tunnel and the redesign of the viaduct and its underpasses. Main focus is also the use of public space around and underneath the structure.

I worked as part of the team on the initial studies and conceptual design.

Developed as part of a small team while working at Zwarts & Jansma Architects in Amsterdam, the Netherlands.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s